Tuleva kesä vielä MÖRKÖNÄ edessä?

Mieli laukkaa sinne tänne, silmät harhailevat, sormet kääntää epätoivoisena sivuja ees-takas!

Todellakin, paniikin omaisesti selaan vuosikalenteria kesä-heinä-elokuun ajalta ja mietin että tältäkö tämä minun kesä nyt tulee näyttämään. Ahdistuksen tunne hiipii kehoon kun tajuan , että kalenterissa ei ole riittävästi oikeita asioita tai sieltä puuttuu jotain sellaista, joka saisi minut kuinnon kesäfiilikseen. Juuri sellaiseen tunnelmaan, että hymy nousisi kasvoille ja kehossa alkaisi kutkutella erilaiset positiiviset pörinät. Kalenteria selaamalla niin vain ei nyt käy!

Päätin hiljentyä ja tehdä mielikuva matkan edellisiin kesiin. Tavoitteena löytää jotain tunnelmaa, asiaa, tapahtumaa tai ihmistä mikä veisi minut syvään kesätunnelmaan. Yht’äkkiä tulee mieleen viileä ja maukas Kesämies siideri 🙂 Alkoi naurattamaan, kun muistin tapauksen jolloin kyläkaupan kauppias oli piilottanut muilta asiakkailta viimeisen Kesämies 6-pack hyllyjen alle. Hän oli päivällä seurannut siskoni ja minun iloista seuraa ja kuunnellut juttujamme. Olimme hehkuttaneet tätä uutta kesäjuomaa ja miettineet ääneen että onkohan tuossa viimeiset Kesämies juomat.

Päätin jäädä tutkailemaan vielä tätä näkyä ja tunnelmaa kehossa.

Sitten mieleeni alkoi valua kuvia ja tunnelmia ihanista kesäviikonlopuista, joita sisarusten perheiden kesken olemme paljonkin viettäneet. Niissä pelasimme, saunoimme, uimme, kisasimme, söimme, joimme, nauroimme, riitelimme, itkimme, valvoimme ja halasimme yhdessä. Sitten tajusin, mitä kesäsuunnitelmista puuttuu. Siellä ei ollut yhtään varausta lempeään ja leppoiseen oleskeluun, yhdessä tekemisen riemuun ilman mitään odotuksia tai päämäärää.

” MÖRKO, MÖRKÖ, kuka se Mörkö on? Seppo Tanhua on selvittänyt Marko “Mörkö” Anttilan syntymäkartan ja sen perusteella Marko on henkinen opettaja, auttaja ja parantaja. Hän on onnistunut valjastamaan uskomattoman herkkyytensä omaan ja joukkueen käyttöönsä.”

Jukka Jalonen totesi myös tässä MM-jääkiekko huumassa; ” Meidän pitäisi ihan kaikkien sisäistää se, että yhdessä tekemällä saadaan enemmän aikaan. Se kaikki mitä annat muille, tulee sulle jossakin kohtaa takaisin.”

Läsnäolo, herkkyys ja yhdessä oleminen voivat saada aikaan upeita kokemuksia, pienessäkin hetkessä voi syntyä suuria asioita. Viime viikonlopun aikana sain tähän asian vahvistuksen. Sain kunnian olla mukana 15 hlö ryhmässä, jossa samanhenkiset ihmiset kokoontuivat yhteen kertamaan vuoden aikana opittuja asioita. Luottamus, vapaus ja tilan antaminen avasi ihmisten luovuuden ja he kehittivät mitä upeampia taideesityksiä toisilleen. Tämä oli todella eheyttävä ja parantava kokemus.

Nyt tiedän mitä haluan, ja muutaman viikon takainen Aarrekarttakin jo sen kertoo!

Tänä kesänä aion valjastaa oman herkkyyteni uudelle tasolle ja nauttia sen luomista mahdollisuuksista.

Ou jee, MÖRKÖKESÄ 2019 täältä tullaan!

Valoisin kesäterveisin Virpi

ps. Tutustu kevään erikoistarjoukseeni, joka sisältää lahjakortin koko kehoa rentouttavaan hoitoon sekä lipun kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueet-luennolle.

Voit kysyä lisätietoja paketista viestillä tai soittamalla 045 2677000 🙂

Top