SODANKYLÄ

Keho kaipaa kosketusta ja rentouttavaa käsittelyä!

Oletko sinä kokeillut rentoutushoitoja? 

Kiire ja stressi pitävät meidät valmiustilassa, palautumisemme ei ole riittävää ja kehon tärkeät elintoimitamme voivat alkaa häiriintyä.

Onneksi me itse voimme auttaa omaa kehoa. Rentouttavat hoidot ovat yksi hyvä tapa päästä alkuun tässä asiassa. Hoidon aikana tulet tietoiseksi kehosi jännitteistä, joita ei välttämättä arjessa huomaa.

Rentouttavien käsittelyjen yksi tärkeä anti on se, että keho ja mieli pääsee hetkeksi rentoutumaan. Saa hetken tuntea, että nyt voin vain olla ja vastaanottaa. Kukaan ei vaadi minulta mitään.

KATSO HINNAT JA VAPAAT AJAT TÄÄLTÄ.

Kun tulemme tietoiseksi itsestämme, kehosta ja hengityksestä alamme pikku hiljaa kokea sisäistä turvan tunnetta. Kun näin käy, meidän kehomme eri järjestelmät aktivoituvat ja keho alkaa palautumaan ja korjaamaan itse itseään. Eikö kuulosta hienolta?

Kyllä, kehomme osaa toimia täydellisesti jos vain annamme sille sen tarvitseman työskentelyrauhan.

MIKSI VALITA VYÖHYKETERAPIAHOITO?

Vyöhyketerapia auttaa varsinkin moniin stressiperäisiin epämääräisiin vaivoihin, sillä vyöhyketerapiassa hoidettavana on koko ihminen – ei yksittäinen sairaus tai tauti.

Hoito tasapainottaa kehoa hermoston, hormonitoiminnan ja nestekierron kautta sekä vilkastuttaa lihasten verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hoidon tavoitteena on saada keho palautumaan omaan normaaliin olotilaansa. Kun näin tapahtuu, keho alkaa itse hoitamaan itsenään. Käsittely on kokonaisvaltaista, lempeää ja  todella rentouttavaa.

KATSO HINNAT JA VAPAAT AJAT TÄÄLTÄ.

MIKSI VALITA ENERGIAHOITO?

Kehosi energian kierto on voinut tilapäisesti tai jopa kroonisesti heikentyä, joka voi näyttäytyä eri tavoin fyysisessä kehossa ja mielen alueella. Energiahoidolla pyritään avaamaan näitä tukoksia ja saamaan energia kulkemaan vapaasti sen luonnollisella tavalla.

Silloin, kun kehomme energia kulkee esteettömästi, olemme terveitä ja tasapainoisia, elämänhaluisia ja - iloisia sekä pääsääntöisesti nukumme levollisesti.  Kehomme energiamäärä on koko ajan sama, mutta se on voinut monesta eri syystä kasaantua ja silloin se estää vapaan virtaamisen.

Tämä hoito on todella ihana ja upea mahdollisuus päästä meditatiiviseen olotilaan, oman itsesi ja kehon äärelle.

KATSO HINNAT JA VAPAAT AJAT TÄÄLTÄ.

Kysy hoidoista oheisella lomakkeella. Voit myös laittaa viestiä tai soittaa numeroon 045 2677000