Mitäkö teen nykyään?

Minulla on loistavia uutisia näin Joulun alla, olemme saaneet valmiiksi uudet kotisivuni josta löytyy mm. sähköinen ajanvaraus. Nyt sinun on helppo varata hoitoaika vaikka yön tunteina.

Moni on kysellyt että mitäs nykyään teen, kun ei ole kuulunut mitään uutta.

Itse asiassa minulle on tapahtunut paljonkin uutta. Olen viettänyt paljon aikaa itseni äärellä. Olen käyttänyt aikaani luonnossa kulkemiseen, lukemiseen, kurssittamiseen, oman kehon kuuntelemiseen ja ruokavalion tarkentamiseen. Näiden lisäksi tai näiden avulla olen uskaltanut kohdata ja voittaa suuria pelkojani, joiden kautta olen tehnyt oivalluksia itsestäni. Toisin sanoen tämä kaikki uusi on tapahtunut omassa sisäisessä kasvussani, joka ei välttämättä näy uusina palveluina teille mutta sitäkin suuremmalla vaikutuksella se näkyy palvelujen sisältöjen parantumisena.

Tällä hetkellä pystyn antamaan entistä parempaa hoitoa sekä auttamaan oman kasvun ja kokemuksien peilaamisen kautta teitä ihanat asiakkaat. Luotan omiin kykyihini entistä enemmän ja minulle on vahvistunut vieläkin voimakkaampana että tämä on se oikea tie. Näiden mainitsemani asioiden myötä kehoni on herkistynyt aistimaan ja kuulemaan paremmin omaa sisäistä ääntäni. Mielestäni läsnäolon herkkyys ja sisäisen äänen kuuleminen on hyvän työn edellytys.

Yhtenä konkreettisena muutoksena elämässäni on myös se, että olen halunnut ottaa tähän rinnalle muita töitä. Tarjoan tällä hetkellä kotiapupalveluita osuuskunnan kautta. Tämä todella opettavainen työ tukee täydellisesti itsetuntemuksen ja ihmistuntemuksen kasvua. Toisaalta on myös mukava kuulua johonkin yhteisöön, jossa apu ja tuki ovat puhelinsoiton päässä. Koen että yhteisöön kuuluminen vahvistaa myös itsetuntoani ja se luo vahvemmin tunnetta, että voi auttaa ja tehdä hyvää yhdessä.

Sitten vielä muutama sana uusista kotisivuistani, jotka näyttävät nyt minulta ja kertovat hyvin tämän hetkisestä tilanteesta. Toki otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia ja kommentteja. Kiitos

Kotisivujen kautta löydät tarkemmat kuvaukset palveluistani, jotka on nyt jaoteltu yksilöille ja ryhmille. Yksilöille on tarjolla vyöhyketerapiaa vauvasta vaariin, energiahoitoa, kuivaverianalyysia, Shindovenyttelyä ja tunnemaalausta. Yksityistunnit sisältävät haastattelun terveyden tilanteesta ja hoidon aikana / loputtua saat erilaisia ehdotuksia ja vinkkejä itsehoitoon.

Ryhmien palvelut on tarkoitettu yrityksille, yhteisöille, järjestöille, seuroille, pienryhmille, illanviettoporukoille eli kaikille niille, jotka kaipaavat mukavia tapahtumia erikokoisille ryhmille. Sieltä löytyy venyttely/kehonhuolto, naurujooga, turvesauna, meditaatio, kehon/mielen/itsetuntemuksen luennot ja koulutukset sekä näistä osa-alueista koostettavat hyvinvointipäivät/illat ja viikonlopun retriitit. Lisäksi suunnittelen ja toteutan mielelläni erilaisia tapahtumia.

Kotisivuista löytyy nyt myös verkkokauppa, jossa näin aluksi voi ostaa lahjakortteja. Halutessasi voin lähettää tilatut lahjakortit myös sähköpostiisi, josta voit ne helposti tulostaa lahjansaajalle.

Kiitos kun jaksoit lukea tänne saakka!

Oikein ihanaa Joulun Taikaa!

– Virpi

Top