Rentoutushoitoja Luostolla 2021

“Voi että, tätä tämän ajan valinnan tekemisen vaikeutta”

Oletko huomannut, että jatkuvasti pitää valita; mitä tehdä, mitä mieltä olla ja ketä uskoa? Kuka voisi olla oikeassa ja mitä mieltä itse olen asioista? Huomaatko, että tämän pohtiminen ja asioiden päättäminen on todella kuluttavaa kaiken muun arjen pyörittämisen lisäksi? Tunnistatko, että stressitasot ovat hieman korkealla ja kehossa tuntuu kaikenlaista epämääräistä oiretta, ihan jo muutenkin tämän poikkeustilanteen vuoksi? Eikö olisi ihanaa kun olisi edes jotain, mihin voisi uppoutua ja antaa vain kaiken olla. Luottaa siihen, että nyt saan olla ja nauttia juuri tästä hetkestä. Eipä hätää, minulla on jotain sellaista, joka voisi sinua kiinnostaa!

Luostolla kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueet kohtaavat

Sinähän tiedäthän hyvin, että kun sopivasti yhdistetään asioita, saadaan parempia tuloksia aikaan. Tämä on myös minun toiminta ajatukseni, kun olen päättänyt lähteä tekemään hoitoja ja valmennuksia Sodankylän lisäksi  Hotelli Luostotunturiin, ihan siis Luoston ytimeen. Osoite on Luostontie 1, mikä on symbolisesti aika kiehtovaa, eikö totta?

Upea ja voimaannuttava luonto, avoin ja vastaanottava asenne sekä luonnonmukainen rentoutushoito tekevät yhdessä ihmeitä. Luosto on tähän tarkoitukseen täydellinen paikka. Vuosisatoja vanhoja metsiä, korkeita kynttiläkuusia, mystisiä ametistijalokiviä sekä pitkiä kuruja ja keroja ympäri laajaa, suomen eteläisintä tunturijonoa. Nämä kaikki sijaitsevat Pyhä-Luoston kansallispuistossa. Siispä Luosto tarjoaa etsijöilleen juuri sitä, mitä kukin tarvitsee.

Kun kaipaat laajempaa näkökulmaa, kiipeä tunturin laelle josta näet upeita tunturijonoja, joissa vuorottelee puuttomat laet eli kerot ja syvät kurut. Kun taas haluat hiljentyä kuulemaan sisäistä viisautta, voit vaihtoehtoisesti suunnata kulkusi vanhoihin metsiin, joissa puut voivat olla iältään jopa 400-vuotiaita. Vuosisatoja vanhat kynttiläkuuset ja ametistijalokivien energia voivat auttaa tietoisuutesi kasvussa.

Luosto tarjoaa rauhallista tunnelmaa intiimissä ympäristössä. Luosto on paikka, jossa tunnet olevasi kuin kotonasi. Ja kun tähän kaikkeen lisätään vielä luonnonmukaiset rentouttavat keholliset hoidot, on paketti on täydellinen itsensä ja oman polun etsimiseen.

Elämme ja koemme maailmaa fyysisen kehomme kautta. Kehomme kaipaa kosketusta ja hyväksynnän tunnetta. Sinä olet saanut lahjaksi juuri sen kehon, joka sinulla on. Se on ainutlaatuinen, ihana ja juuri sinulle sopiva. Sinun tehtäväsi on pitää siitä huolta, jotta kehosi voi palvella sinua mahdollisimman hyvin tässä elämässä. Ajattele että kehosi on sinun kotisi. Mitä paremmin pidät siitä huolta, sitä paremmin viihdyt siinä.

Harjoitus:

  1. Pysähdy ja hengähdä nyt hetkeksi. Katso ja tunne kehosi. Kuule, mitä ajattelet siitä.
  2. Voitko nyt ajatella, että kehosi on paras ystäväsi ja se kuulee kaiken ajatuksesi.
  3. Kuulostele ajatuksia.
  4. Miltä tuntuisi sanoa noita ajatuksia ystävällesi tai miltä kuulostaisi kuulla ne itse?
  5. Puhuthan jatkossa kehostasi itsellesi kauniisti ja myötätuntoisesti. Sinä tiedät hyvin, mitä ihanaa tulee sen jälkeen tapahtumaan.
  6. Tämä muutos voi toki viedä aikaa, mutta älä luovuta. Tämä on matka itseesi ja se on sinun tärkein matkasi. Muista kuitenkin että sinun ei tarvitse tehdä matkaa yksin.
  7. Nosta nyt katseesi ja näe kaikki ympärilläsi oleva. Tunnista se apu, mitä maailma sinulle tarjoaa. Minäkin olen tässä.

Kuljetaanko hetki yhdessä tätä matkaa?

Minä olen käynyt pitkän tien, etsiessäni itseäni ja ymmärtääkseni kaiken tämän. Matkan varrella olen pyytänyt ja saanut apuja muilta kanssakulkijoilta ja auttajilta. Olen edelleen matkalla, tällä yhteisellä matkalla, mitä me täällä kuljemme. Tiedostan, että tämä matka on loppujen lopuksi yksinvaellus, mutta yhdessä kulkien siitä tulee runsaampaa. On ihanaa matkustaa välillä yhdessä, ottaa apuja vastaan, oppia ja iloita oivalluksista itsestä ja muista. Näistä oivalluksista saamme voimaa ja energiaa joilla jaksamme taas seuraavalle etapille.

Oivaltaminen vaatii kuitenkin yleensä pysähtymistä ja itsensä kuuntelua. Avuntarpeen tunnistamisen jälkeen, tärkeintä on kuitenkin alkaa toimimaan ja etsiä itselle sopivia keinoja eteenpäin menemisen tueksi. Jos siis kaipaat pysähtymistä ja rentoutumista sekä ehkä etsit keinoja luodaksesi elinvoimaisempaa ja onnellisempaa elämää itsellesi, otathan yhteyttä! 

Eikä sinun nyt tarvitse tehdä valintaa, suosittelen lämpimästi 90 min vyöhyketerapiahoitoa.  Varaaminen on helppoa, klikkaat vain tästä linkistä: www.vello.fi/virpilintula

Jos sinulla heräsi jotain ajatuksia, niin voit myös soittaa tai laittaa viestiä numeroon 045-2677000. Mielelläni kuulen ajatuksiasi ja olen Sinulle läsnä.

Tehdään yhdessä tästä vuodesta merkityksellinen etappi elämääsi!

Lämpimin terveisin Virpi

Top