Young Living eteeriset öljyt

Olen Young Living jälleenmyyjä, voit turvallisesti aloittaa öljyilyn kanssani

 • Kauttani saat tietoa eteerisistä öljyistä, niiden hyödyistä ja käyttömahdollisuuksista
 • Voit tilata niitä kauttani ja autan sinua, jos haluat liittyä itse tilavaksi jäseneksi
 • Jäsen saa öljyt halvemmalla eikä jäsenyys sido sinua mihinkään
 • Kerron mielelläni myös lisää muista Young Living tuotteista

Oma Polku - Young Living eteeriset öljyt – kasvien voima arjen tueksi

Young Living tuli elämääni kun tarvitsin tukea ja sisäistä turvaa. Öljyt ovat tuoneet minulle ensiapua ja lohtua niihin arjen hetkiin, kun ajatukset ja tunteet meinavat mennä hallitsemattomiksi. Olen huomannut että öljyjen avulla saan paremman yhteyden itseeni, pystyn syventämään tai keventämään tunnetiloja ja jopa muuttamaan ajatuksiani positiivisempaan muotoon. Tunteet toki kuuluvat elämään, niitä tulee ja niitä menee. Tärkeintä kuitenkin on, että niihin ei jäädä liian pitkäksi aikaa kiinni. Öljyjen avulla olen päässyt käsiksi ja oppinut irti päästämään sellaisista tunteista, jotka eivät minua enää palvele.

Öljyt hoitavat minua monella eri tasolla. Tuoksut vaikuttavat suoraan tunteisiin, fyysisellä tasolla vaikutus on kehossa  ja kasvien hienovarainen värähtely hoitaa minua energiatasolla. Aivan kuin monta eri alan hoitajaa olisi paikan päällä, käyttäessäni näitä öljyjä. Upeinta tässä on vielä se, että voin itse hoitaa itseäni näiden öljyjen avulla.

Tuoksut kulkeutuvat aivoihin ja aiheuttavat siellä aivokemiallisia reaktioita, joilla voidaan vahvistaa, rentouttaa, energisoida tai ne voivat auttaa keskittymään. Öljyt ovat täydellinen tuki ja turva jokaisen arkeen. Tuoksuja on käytetty eri kulttuureissa tukemaan omaa henkistä polkua ja se juuri tuntuu hyvältä tässä hetkessä. Saan siitä jo lisätehoa päivään, kun tiedostan, että minulla on tämä upea, hienovärähteinen kasvien voima arjen tukena.  (Kopio Oma matka -sivustolta)

Mitä Young Living eteeriset öljyt ovat?

Öljyt ovat kasviuutetiivistettä, jotka tuotetaan kasveista höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla. Nämä puhtaat öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne on uutettu. Young Living myy vain puhtaita, luonnollisia ja laimentamattomia öljyjä.

Miten voin käyttää öljyjä?

Öljyily on tuoksuttelua, kokeilua ja testaamista siihen, miten öljyt voisivat sinun hyvinvoinitiasi parantaa. Mahdollisuudet ovat rajattomat ja saatkin alkuun aloitusoppaan, jonka avulla pääset hyvin käyntiin. Tässä alla jo  muutama idea. Voit alkuun käyttää eteerisiäöljyjä vaikka tunnetilojen säätelemiseksi:

 • Lemon – Sitruuna on mielialaa kohottava tuoksu,
 • Laventeli auttaa taas hillitsemään tunteiden ailahtelu ja rauhoittaa sielua
 • Stress Away -öljysekoitus, poistaa stressin tunnetta ja rauhoittaa ja rentouttaa.

Voit käyttää öljyjä eri tavoin:

 • Aromaattisesti;  tuoksuttelemalla suoraan pullosta,  kämmenistä tai vesihöyryn mukana
 • Diffuuserissa; haihduttamalla huoneilmaan suosikkiöljyä diffuuserissa
 • Paikallisesti; laita 2-3 tippaa öljyä haluamasi ihoalueelle ja hiero sitä (laimenna tarvittaessa puhtaaseen kasviöljyyn)
 • Sisäisesti; plus-eteerisiä öljyjä voit käyttää mausteina

Uskomusten muuttaminen tuoksujen avulla

Tuoksut ja hajut voivat saada aikaan fyysisiä tuntemuksia ja muutoksia meissä. Ihmisen aivot käsittelevät tuoksuaistimuksia mantelitumakkeessa ja hippokampuksessa. Nämä aivojen osat käsitteleävät myös muistia. Tämän vuoksi tuoksut voivat palauttaa mieleemme muistoja. Tunnetyöskentelyssä voimme muuttaa uskomuksia itsellemme positiivisempaan suuntaan.

Tuoksuharjoitus tunteeseen

Kun seuraavan kerran kaipaat itsellesi muutosta tunnetilaan. Ota jokin sinulle miellyttävä tuoksu, kuten jokin maustepussi, yrtti, sitruuna, ruusu, männyn oksa tai ihan mikä vain.

Anna tunteen olla ja hengitä tuoksua tuohon tunteeseen. Kuulostele nyt, mitä huomaaat itsessäsi?

Kiitä myös itseäsi siitä, että tarjosit tämän läsnäolon hetken itsellesi.

Miksi Young Living?

Halusin käyttöön juuri Young Livingin öljyt, koska luotan niiden puhtauteen.  Young Living maatilat erottuvat joukosta eteeristen öljyjen alalla ja ovat uranuurtajia eteeristen öljyjen tislauksessa. Eteerisiä öljyjä tuottavat tilat ovat keskiössä Seed to Seal® -lupauksessa, joka velvoittaa toimittamaan puhtaita ja tehokkaita eteerisiä öljyjä koteihin ympäri maailmaa.

Mistä saan näitä upeita tuotteita?

Olen  Young Living jälleenmyyjiltä, joten voit tilata niitä kauttani tai liittyä itse tilaavaksi jäseneksi. Jäsenyys ei sido sinua mihinkää, sen sijaan taas tuotteet halvemmalla käyttöösi.

Kiinnostuitko asiasta?

Ota yhteyttä, jos Young Living on sinun seuraava askel hyvinvointisi tiellä?

Young Living taustaa

Yli kaksi vuosikymmentä sitten, Gary löysi eteeristen öljyjen käänteentekevän voiman. Young Livingin kautta hän on voinut jakaa öljytietouttaan miljoonien ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Siten hän on voinut auttaa ihmisiä elämään terveellisempää ja monimuotoisempaa elämää. Garyn laajan kasvituntemuksen ansiosta Young Livingin eteeristen öljyjen ja öljysekoituksen kokoelmasta tuli maailman suurin.
Matkoillaan Gary pääsi opiskelemaan eteeristen öljyjen tislaustapoja ja hän tajusi, miten suuria eroja öljyjen laaduissa oli. Hän ymmärsi, että valmiiden öljyjen ammattimainen analysointi oli öljyjen puhtauden ja tehokkuuden kannalta välttämätöntä. Garyn asiantuntemus ja omistautuminen johti Seed to Seal® -periaatteen luomiseen. Kyseinen periaate takaa, että Young Living myy vain 100-prosenttisen puhtaita, luonnollisia ja laimentamattomia öljyjä.

Valmistamme maailman parhaita ja aidoimpia eteerisiä öljyjä oman Seed to Seal -tuotantomenetelmämme huolellisten vaiheiden kautta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan jokaiseen perheeseen ja elämäntapaan sopivia puhtaita, tehokkaita tuotteita, jotka sisältävät eteeristen öljyjen mullistavat hyödyt.  – Young Living

Kokonaisvaltainen vastuu hyvinvoinnista

Samalla, kun Gary oli vastuussa Young Livingin toiminnoista, hän oli silti tiiviisti mukana maatilojen toiminnassa varmistaakseen, että Young Livining maatilat noudattivat korkealuokkaisia kasvatus-, korjuu- ja tislausprosesseja. Eteeristen öljyjen asiantuntijana Gary kirjoitti artikkeleita erilaisiin julkaisuihin ja puhui eteeristen öljyjen hyödyistä ja ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Garyssä tiivistyi koko Young Livingin, yrityksen, jolle jokaisen ihmisen hyvinvointi on tärkeää, henki ja ydin.

(Lähde Young Living)