Vyöhyketerapia

"Hoidon aikana pystyi rentoutumaan täysin arjesta, hoidon aikana tuntui siltä kuin kaikki kehon kuorma lähti ja pystyi rentoutumaan sekä nauttimaan hoidosta. Hoidon jälkeen oloni on ollut vapauttava sekä kehoni yhteistyökykyinen. "  - nainen 18.v

Vyöhyketerapia – tasapainottaa ja vahvistaa sinua kokonaisvaltaisesti

Voit valita seuraavan pituisia hoitoja:

45 minjalkaterien hoidossa käsitellään koko kehon vyöhyketerapeuttiset heijasteet. Käsittely avaa tukoksia jaloista, heijasteiden kautta aktivoi kehon elimiä ja virkistää olotilaa.

60 min – Hoidossa käsitellään jalkaterien, korvien ja niskan kautta kehon vyöhyketerapeuttiset heijasteet. Käsittely avaa tukoksia, aktivoi kehoa rentouttaen ja virkistää olotilaa.  

90 min  – kehon hoito sopii hyvin sinulle, joka tarvitset rentoutumista ja rauhoittumista. Käsittelen kehosi vyöhyketerapeuttisia heijasteita jalkateristä päälakeen rauhallisin, lempein ja turvallisin ottein. Hoidon aikana hermostosi alkaa rentoutumaan, kehosi energia alkaa vapautumaan ja elintoiminnot alkavat pikkuhiljaa aktivoitumaan.

120 min - maadoittava kehon hoito - hoito maadoittaa ja rauhoittaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Hoidossa hierotaan kehoa vyöhyketerapeuttisin ottein ja lopuksi tasapainotetaan kehon energiakeskuksia. Tämä kahden tunnin hoitoaika sopii hyvin sinulle, joka kaipaat täydellistä irtiottoa arjesta, syvää ja pitkäkestoista rentoutumista. Käsittelen kehosi jalkateristä päälakeen rauhallisin, lempein ja turvallisin ottein. Hoidon aikana hermostosi alkaa rentoutumaan, kehosi energia alkaa vapautumaan ja elintoiminnot alkavat pikkuhiljaa aktivoitumaan. Tämä on myös ihana lahja idea!

Hoidoissa käytetään Young Living eteerisiä öljyjä (vapaaehtoinen).

Siirry ajanvaraukseen

MIKSI VALITA VYÖHYKETERAPIAHOITO?

Vyöhyketerapia auttaa varsinkin moniin stressiperäisiin epämääräisiin vaivoihin, sillä vyöhyketerapiassa hoidettavana on koko ihminen – ei yksittäinen sairaus tai tauti.

Hoito avaa ja tasapainottaa kehoa hermoston, hormonitoiminnan ja nestekierron kautta sekä vilkastuttaa lihasten verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hoidon tavoitteena on saada keho palautumaan omaan normaaliin olotilaansa. Kun näin tapahtuu, keho alkaa itse hoitamaan itsenään. Käsittely on kokonaisvaltaista, lempeää ja  todella rentouttavaa.

Hoitoja voi tehdä eri pituisina ja kehon eri kohtiin keskittyen. Pelkkien jalkaterien käsittely on jo itsessään todella virkistävää ja kokonaisvaltaista, sillä jalkaterät sisältävät koko kehon heijasteet.

Voit lukea sivun lopusta myös minun kokemuksia vyöhyketerapiahoidosta.

MITEN HOITO TAPAHTUU?

Hoitopöydällä asiakas on lyhyisiin alusvaatteisiin pukeutuneena lämpimän peiton alla ja hoidettava kehon osa on esillä.

Koko kehon käsittelyssä keho hierotaan päästä varpaisiin, keskittyen kehon elinten heijasteisiin, energia ratoihin ja -pisteisiin. Pääsääntöisesti aloitetaan käsittelemällä kehon heijasteet jalkateristä ja käsistä. Seuraavaksi käsitellään niska, selkä ja sekä lopuksi avataan lantiossa ja jaloissa kulkevia energiaratoja. Lopuksi hoidetaan korvat, pään, kaulan ja niskan alue.

Hoitojärjestystä voidaan muuttaa riippuen hoidon pituudesta tai asiakkaan sen hetkisestä tilanteesta. Yleensä hoidetaan käsin, mutta tilanteen vaatiessa voidaan käyttää myös vyöhykepuikkoa.

HYVÄ TIETÄÄ

  • Vyöhyketerapia sopii kaikenikäisille
  • Jos sinulla on akuutteja tai vakavia sairauksia, niin on hyvä keskustella asiasta hoitavan lääkärin kanssa.
  • Otathan yhteyttä myös minuun, jos mietit hoidon sopivuutta itsellesi ja mainitse asiasta hoitoa varatessa.
  • Suosittelen aluksi varaamaan 90 min, jolloin ehditään käydä koko keho rauhassa läpi. Sen jälkeen voimme tehdä jatkosuunnitelman seuraavista hoitokerroista.
  • Vyöhyketerapiassa voi käydä joko säännöllisesti tai ottaa hoitoja 3-5 hoitokerran kuurina.
  • Hoitopäivänä on hyvä juoda normaalia enemmän huoneenlämpöistä vettä.
  • Varsinkin pidempien hoitojen jälkeen olisi hyvä varata hieman lepoaikaa, jotta keho saa rauhassa tasaantua hoidon jälkeen.
  • Kannattaa välttää kovia suorituksia samana päivänä.

This body needs to be understood to be taken care of.  -  Kehon on ymmärrettävä, että siitä huolehditaan <3 - YogiTea

Testaa vaikutus - hiero omat korvasi

Korvissamme on myös koko kehon heijasteet. Alhaalla oleva korvanipukka heijastaa pään aluetta. Pitkittäinen ylöspäin lähtevä rusto heijastaa selkärankaa, joten siihen kiinnittyy koko keho heijasteet.

Voit puristella ja pyörittellä  peukalolla ja etusormella koko lehden alue. Lopuksi voit venyttaa korvia yläs, alas, sivuille ja niin että lopuksi korvan lehdet kääntyvä korvan päälle. Laita lopuksi silmät kiinni ja tunnuste olotilaasi. Se muuttui, eikö totta? Nimittäin jo muutaman minuutin hieronta virkistää ja aktivoi koko kehoa.

Palautteita hoidoista:

"Kiitos Virpi ihanasta kehoa avaavasta vyöhyketerapia hoidosta. Kehon jumit aukeni ja stressi helpottui. Myös tunne puolella tapahtui hyviä oivalluksia. Virpin hoitoja on ihana ottaa itselle mutta on oiva lahja myös ystäville tai läheisille❤️." -Anne

 Huomenta❤️olen kävellyt kairatielle asti. Olo on vahva. Keho ja mieli ovat rentouttuneet tosi hyvin ja olen nukkunnut tosi hyvin. On voimallinen olo. Kiitos tuhannesti tulen uudelleen. Sulla on taika kädet🙏” -Claudia

" Kiitos tämänpäiväisestä hoidosta. Olo on rento ja vähän "tyhjä" hyvällä tapaa. Ehkä nyt jotain tapahtuu miussa." -Irina

" Ihanaa että sait minut pysähtymään itseni äärelle. Työpäivä sujui uudella energialla. Löysin jonkinlaisen paremman tasapainon työskentelyyn. Olen aina ollut suorituskeskeinen ja perfektionisti monessakin asiassa. Nyt yritän opetella sitä, että se " tarpeeksi voi olla vähemmän" eli ei tarvitse ylisuorittaa." - nainen, 52

Oma polku - Vyöhyketerapia auttoi minut työuupumuksen yli

Etelän reissu oli yksi elämäni suurimmista opetuksista. Kiireinen ja stressaava elämäntilanteeni johdatti minut aikoinaan vyöhyketerapian pariin. Työterveyslääkärini ehdotti kokeilemaan, voisiko vyöhyketerapiasta olla apua unettomuuteen ja stressiin. Tästä pienestä kehotuksesta alkoikin yllättäen arvokkain ja pisin matkani. Matkani kohti sisimpääni, sydämeeni tai sieluuni. Miksi sitä omaa ydintä kukin haluaakaan kutsua. Samalla käynnistyi henkinen kasvutarinani koko kehon vyöhyketerapeutiksi, se mikä juuri nyt olen.

Löysin onneksi heti ihanan vyöhyketerapeutin, jonka kanssa oli turvallista lähteä tälle matkalle. Vyöhyketerapiahoidot vapauttivat kehostani kipeitä kokemuksia ja nostattivat käsittelemättömiä tunteita pintaan. En tiennytkään kuinka paljon itkemättömiä itkuja ja vihaa olikaan kertynyt sisälleni. Kun kehoni alkoi avautua, pääsin pikkuhiljaa käsittelemään näitä kehon muistista nousseita kokemuksia, toimimattomia käyttäytymismalleja. Tajusin kuinka nämä ikävät uskomukset itestäni ja niistä syntyvät ajatukset aiheuttavat negatiivisia tunteita ja sekä fyysisiä kipuja. Aloin ensimmäistä kertaa aavistamaan, että mistä tässä elämässä voisikaan olla kyse. Ymmärsin että näin ei voi jatkua ja minun on päästettävä paljosta irti, jotta pääsen eteen päin. Vyöhyketerapia auttoi minut työuupumuksen yli ja aloin pikku hiljaa kuulla ja nähdä paremmin, mikä saa minun sydämeni iloitsemaan. Tämän kokemuksen jälkeen aloin pikkuhiljaa valitsemaan asioita, jotka koin itselleni tärkeäksi. (Kopio Oma polku -sivulta)