Energiahoito

Huomenta❤️olen kävellyt kairatielle asti. Olo on vahva. Keho ja mieli ovat rentoutuneet tosi hyvin ja olen nukkunut tosi hyvin. On voimallinen olo. Kiitos tuhannesti tulen uudelleen. Sulla on taikakädet 🙏” -Claudia

Energiahoito – saat sisäistä energisyyttä

Olen energiahoitaja, joka hoitaa sinua läsnäollen ja kehosi tarpeita kuunnellen. Olen selvätuntoinen hoitaja. Aistin energioita kehoni kautta ja näin ollen pystyn tarjoamaan sinulle parhaan, mahdollisimman hyödyn hoidosta.

75 min - hoito sopii sinulle, joka kaipaat hiljentymistä, rentoutumista ja kevyttä kosketusta. Energiahoito tasapainottaa ja rauhoittaa antaen samalla sisäistä energisyyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

MIKSI VALITA ENERGIAHOITO?

Kehosi energian kierto on voinut tilapäisesti tai jopa kroonisesti heikentyä, joka voi näyttäytyä eri tavoin fyysisessä kehossa ja mielen alueella. Energiahoidolla pyritään avaamaan näitä tukoksia ja saamaan energia kulkemaan vapaasti sen luonnollisella tavalla.

Me olemme muutakin kuin tämä fyysinen keho. Ajatuksemme, tekomme, ympäristömme, sosiaalinen elämämme ja käytännössä ihan kaikki asiat vaikuttavat meihin ja eri meidän kehoihin niin  positiivisesti kuin negatiivisestikin.

Silloin, kun kehomme energia kulkee esteettömästi, olemme terveitä ja tasapainoisia, elämän haluisia ja iloisia sekä pääsääntöisesti nukumme levollisesti.  Kehomme energiamäärä on koko ajan sama, mutta se on voinut monesta eri syystä kasaantua ja silloin se estää vapaan virtaamisen.

Tämä hoito on todella ihana ja upea mahdollisuus päästä meditatiiviseen olotilaan, oman itsesi ja kehon äärelle.

Voit lukea sivun lopusta myös minun kokemuksia energiahoidosta.

MITEN HOITO TAPAHTUU?

Hoitopöydällä asiakas on vaatteet päällä ja lämpimän viltin alla.

Hoito tapahtuu kevyesti pitämällä käsiä hoidettavan kehon eri osien päällä. Hoitajan käsien kautta virrataan energiaa asiakkaan kehoon, joka avaa, puhdistaa ja tasapainoittaa sitä.  Hoitaja toimii energian johtamisen välikappaleena.

Hyvä tietää

  • Hoito sopii kaikenikäisille ja lähes kaiken kuntoisille
  • Otathan yhteyttä myös minuun, jos mietit hoidon sopivuutta itsellesi ja mainitse asiasta hoitoa varatessa.
  • Energiahoidossa voi käydä joko säännöllisesti tai ottaa 3-5 hoitokerran kuurina.
  • Hoitopäivänä on hyvä juoda normaalia enemmän huoneenlämpöistä vettä.
  • Varsinkin pidempien hoitojen jälkeen olisi hyvä varata hieman lepoaikaa, jotta keho saa rauhassa tasaantua hoidon jälkeen.
  • Kannattaa välttää kovia suorituksia samana päivänä.

This body needs to be understood to be taken care of.  -  Kehon on ymmärrettävä, että siitä huolehditaan <3 - YogiTea

 

Itsehoitovinkki - hoida silmät

Hiero ensin kämmeniäsi yhteen niin, että tunnet niiden lämpenevä. Voit kokeilla myös, tunnetko energian liikkuvan niiden välillä?

Laita nyt kämmenet silmiesi päälle kupiksi ja anna niiden olla siinä hetki. Hengittele rauhassa ja anna silmiesi rentoutua kämmeniesi lämmön alla.

Oma matka - Luonnon oma energia antoi uuden elämän

Kun itse aloin opiskelemaan vyöhyketerapiaa ja energiahoitoa, avautui minulle avautui täysin uusi maailma luontaisterapioiden ja energian ympäriltä. Mitä enemmän opiskelin ja tutustuin näihin ihmisiin, sitä enemmän ymmärsin että kuinka luonnollista elämä voisikaan olla. Aloin näkemään, tuntemaan ja kuulemaan kehon oman kielen ja sen merkityksen hyvinvointiin. Olin ollut erossa kehostani ja pikkuhiljaa aloin saada yhteyttä takaisin. Silloin en todellakaan tiennyt, että kuinka pitkä prosessi onkaan edessä.

Energiahoidoissa sain kokemuksen siitä, miltä  sisäinen energia tuntuu ja miten se voi liikkuu kehossa. Lisäksi opin että olen niin paljon enemmän kuin tämä fyysinen kehoni. Meissä on niin paljon muitakin kehoja ja tasoja, joista en ollut aiemmin tietoinen. Ymmärsin, että olen aina ollut selvätuntoinen , aistinut asioita ja tilanteita herkästi. Kun on herkkä  ihminen, silloin voi kerätä tiedostamatta muiden taakkoja ja ongelmia kannettavaksi. Herkkyys on lahja mutta samalla se on haaste itselle ja itsensä tuntemiselle.

Opin, että omien energioiden puhdistaminen on erittäin tärkeää ja sitä pitää tehdä päivittäin. Herkkyys ja selvätuntoisuus ovat aika yleisiä piirteitä nykyisin ihmisillä.  Jos tämä puhututtaa, sinullekin energiahoito ja -työskentely voivat olla hyväksi.

Eri menetelmiin tutustuminen  – elämä virtaa kehossa

Pikku hiljaa kiinnostukseni lisääntyi myös muihin menetelmiin. Tutustuin Alexander-tekniikkaan ja tunnistin kehoni ja ryhtini epätasapainon. Ihastuin japanilaisen Shindo-menetelmään. Shindo hetki oli täynnä läsnäoloa ja lempeyttä. Venytyksiin oli ihana uppoutua hengittäen ja pysähtyen sekä aika ajoin rapsutellen jumi kohtia kehossa. Opiskelin lisää näistä asioista myös hoitava hengitys-, shiatsu- ja kinesiologian kurssien kautta. Joten meridiaanit, chakrat, kehon eri tasot alkoivat tulla tutuiksi ja aloin ymmärtää niiden merkitystä omaan hyvinvointiin. Ymmärsin että elämän energia virtasi vapaammin avoimessa kehossa ja se piti mielen paremmin tyynenä. (Kopio Oma matka -sivulta).