Virpi

Hei, olen vyöhyketerapeutti Virpi Lintula.

Kiva kun tulit sivuilleni, kerron tässä hieman itsestäni 🙂

Toivon että löydät täältä hoitoja, palveluita tai uusia oivalluksia, jotka auttavat sinua eteenpäin omassa elämäntilanteessasi! Voit varata hoitoajan vaikka samantien, käytössäsi on sähköinen ajanvarausjärjestelmä. Jos sieltä ei löydy sopivaa aikaa niin laita viestiä tai soita, löydämme varmasti sinulle hyvän ajan.

Olen kotoisin Sodankylästä, tarkemmin ottaen Torvisen kylästä ihan Luostotunturin läheisyydestä 4-tien varrelta.

Minäkin olen paluumuuttaja, niin kuin aika moni Lapissa tällä hetkellä asuva. Perheeni kanssa asuimme Helsingissä ja Oulussa yhteensä 14 vuotta. Kuitenkin kotiseutu ja Lapin luonto vetivät takaisin tänne ja nyt tuntuu hyvältä olla taas kotona.

Etelän reissu oli kuitenkin yksi elämäni suurimmista opetuksista ja sitä kautta olen löytänyt itseäni entistä enemmän. Oma kiireinen elämäntilanteeni johdatti minut aikoinaan vyöhyketerapian pariin. Työterveyslääkärini ehdotti kokeilemaan, voisiko tästä vyöhyketerapiahoitomuodosta olla apua unettomuuteen ja työstressiin. Tästä pienestä kehotuksesta alkoi yllättäen arvokkain matkani.

Löysin ihanan vyöhyketerapeutin, jonka kanssa oli turvallista lähteä tälle matkalle. Vyöhyketerapiahoitojakso vapautti kehostani kipeitä kokemuksia ja nostatti käsittelemättömiä tunteita pintaan. Pääsin pikku hiljaa käsittelemään näitä kehon muistista nousseita kokemuksia, toimimattomia käyttäytymismalleja ja ikäviä uskomuksia sekä niistä syntyviä ajatuksia, tunteita sekä fyysisiä kipuja.

Tämä hoitojakso aloitti matkan itseeni ja on ollut samalla kasvutarinani vyöhyketerapeutiksi ja minuksi, se kuka nyt olen.

Vuonna 2010 aloin opiskelemaan vyöhyketerapiaa, energiahoitoa ja silloin minulle avautui täysin uusi, tuntematon maailma luontaisterapioiden ympäriltä. Mitä enemmän opiskelin alaa ja tutustuin näihin ihaniin ihmisiin, sitä enemmän ymmärsin että tämä kaikki toisaalta tuttua ja luonnollista ja samalla tajusin että tämä on sitä, mitä olen vuosikausia etsinyt.

Kaikesta huolimatta tunnen oloni kotoisaksi ja turvalliseksi, sillä tiedän että olen valinnut elämässäni oikean polun. Tämä on elämää tiedostaen sen, että muutos ja kehitys on jatkuvaa ja se on välttämätöntä. Elämä muuttuu joka hetki ja minä sen mukana. Jokainen hetki on juuri niin täydellinen kun se vain voi olla ja samalla se on keskeneräinen. En tule koskaan valmiiksi, mutta olen riittävä itsenäni juuri tänä hetkenä.

Nyt on minun vuoroni auttaa jota kuta toista ihmistä, ehkä Sinua hyvä lukijani.

Tavoitteeni on saada muut ihmiset oivaltamaan jotain uutta ja ihanaa heidän omassa elämässään. Se voi tapahtua hoitojen tai koulutusten yhteydessä tai vaikka vain esimerkkinä olemalla. Pyrin siihen että  toteutan omaa elämääni rohkeasti ja ennakkoluulottomasti nauttien ja luottaen elämän voimaan!

Laita viestiä, soita tai varaa aika netistä, kuuntelen mielelläni sinun tarinasi ja katsotaan miten voin auttaa sinua polullasi!

virpi lintula2

Ajanvaraus helposti netissä

Katso muut palveluni ja vapaat hoitoajat helposti osoitteessa vello.fi/virpilintula

Varaa aika